وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه بازدید از شرکت ظریف مصور در شهرستان بروجن استان چهارمحال و بختیاری در جمع خبرنگاران گفت: نساجی و پوشاک جزو صنایع مادر در کشور به شمار می آیند و به طور تاریخی کشورمان در این صنعت دارای مزیت بوده است.
در خصوص بازار مصرف قابل توجهی چه در داخل کشور و چه در کشورهای اطراف و همسایه در حوزه نساجی و پوشاک است ؛ لذا این حوزه جزو برنامه های ویژه و اولویت های وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال جاری است که در سال پیش روی نیز این برنامه حمایتی تداوم خواهد داشت.
و هرگونه فعالیت و توسعه در حوزه نساجی و پوشاک مورد حمایت ویژه ماست و همچنین هم اکنون طرح توسعه نساجی و پوشاک در روستاها در دستور کار است و ۵ استان به عنوان پایلوت این طرح انتخاب شدند و چهارمحال و بختیاری نیز یکی از همین استان هاست.
در برخی از برنامه های بازدید و افتتاح امروز خود در استان چهارمحال و بختیاری بهره برداری از خط تولید نخ فیلامنت و نخ چادر مشکی با ظرفیت مناسب و با بالاترین تکنولوژی و فناوری روز دنیا و ظرفیت بالای صادراتی کالاهای تولیدی آن دارای اهمیت بالایی بوده است.
واین که استان چهارمحال و بختیاری از ظرفیتهای لازم برای تبدیل شدن به قطب نساجی در سطح کشور برخوردار است.
با دریافت هرگونه اطلاعاتی مبنی بر تولید داخلی یک کالای وارداتی، منوط به رعایت کیفیت و میزان نیاز، بهطور حتم با ایجاد ممنوعیتها و محدودیتهای تعرفه ای روند ورود کالاهای مشابه خارجی را مدیریت خواهیم کرد.
یقینا با تعصب خاصی در خصوص کالاهای تولید داخل و حمایت از آنها تصمیم گیری و اقدام می کنیم، چرا که این مهم فرصتی مناسب برای اشتغالزایی در کشور و در راستای منویات مقام معظم رهبری است و این موضوع جزو برنامه های راهبردی وزارت صنعت معدن و تجارت است که هر جا در کشور واحدی بتواند کالایی به میزان کافی و کیفیت مناسب کالایی تولید کند و بازار داخل را تامین نماید حتماً با اطلاع همکاران بنده در سازمان های صمت استان ها و خود وزارتخانه از طریق مکاتبه، اقدام مقتضی را برای کنترل واردات انجام می شود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در همین راستا هم اکنون مرکز ساخت داخل در وزارتخانه تاسیس شده است و همه ارکان وزارت صمت بسیج شدند تا از نهضت ساخت داخل با تمام وجود حمایت کنند و جای خوشحالی است که امروز یکی از واحدهای مورد افتتاح در صنایع نسوز، ظرفیت کاهش ارزبری بالغ بر 25 میلیون یورو برای کشور را فراهم آورده است.
برنامههای وزارت صمت برای توسعه صادرات غیر نفتی نیز افزود: در سال جاری یکی از محورهای هفتگانه برنامه وزارت صمت توجه به توسعه صادرات غیرنفتی بوده است و خوشبختانه با توافقات انجام شده از محل منابع صندوق توسعه ملی ۲ هزار میلیارد تومان و همچنین از محل منابع خود بانکها ۲ هزار میلیارد تومان دیگر نیز با نرخ سود 14.5 درصد به شرکت های صادراتی اختصاص داده شده است.